0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas
Nėra galimybes įsigyti nurodyto produkto kiekio.

Pasiteirauti dėl didesnio kiekio

Paieška

Vilniaus Gaono Žydų Istorijos Muziejus
Vilna Gaon Museum of Jewish History

0

Holokausto ekspozicijos virtualūs užsiėmimai

 

Norinčius suprasti žydų istoriją kviečiame užsisakyti šias virtualiai vykdomas edukacijas NEMOKAMAI žemiau nurodytais kontaktais

1.       ,,Vilniaus getas. Icchoko Rudaševskio dienoraštis“ edukacijos metu supažindiname su keturiolikmečiu žydų berniuku Icchoku, gyvenusiu Vilniuje prieš aštuoniasdešimt metų. Jo paauglystę negailestingai nutraukė Antrasis pasaulinis karas ir nacių okupacija. Pasaulyje gerai žinomas jo parašytas „Vilniaus geto dienoraštis“ – svarbus autentiškas Holokausto ir Vilniaus geto istorijos dokumentas. Pasiklausykime kartu aktorių įgarsintos ištraukos iš šio unikalaus dokumento.Edukaciją užsisakyti galite pas muziejininkę – ekskursijų vadovą Mantą Šikšnianą el. paštu mantas.siksnianas@jmuseum.lt arba 8 5 212 7083.

 
2.       ,,Kalbamės apie Holokaustą mokykloje“ edukacijos metu pristatoma Holokausto Lietuvoje istorija, ši veikla skatina diskusiją įvairiomis temomis: stereotipai, propagandos vaidmuo, dalyvavimo Holokauste priežastys ir kt. Susitikimą sudaro įvadinė paskaita ir praktinis užsiėmimas (konkreti jo tema suderinama su mokytoju). Nuotolinė edukacija vyksta anglų arba vokiečių kalba.
Edukaciją užsisakyti galite pas muziejaus savanorę Aleksandrą.
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti