0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas
Nėra galimybes įsigyti nurodyto produkto kiekio.

Pasiteirauti dėl didesnio kiekio

Paieška

Vilniaus Gaono Žydų Istorijos Muziejus
Vilna Gaon Museum of Jewish History

0

 

MUZIEJUS KVIEČIA Į DISKUSIJĄ „MENAS – TERAPIJA NUKENTĖJUSIEMS NUO KARO“ IR SVETAINĖS VOKIEČIŲ KALBA PRISTATYMĄ

 
Publikuota: 2022-11-11
Vilniaus Gaono žydų istorijos muziejus, Vokietijos ambasada Vilniuje ir kūrybinė agentūra EZCO pristato Samuelio Bako menui skirtos interaktyvios svetainės „Kam reikalingas menas?“ vertimą į vokiečių kalbą ir maloniai kviečia į jo pristatymą – diskusiją Menas –  terapija nukentėjusiems nuo karo“,  vyksiantį 2022 m. lapkričio 16 d. 15.00 val., ZOOM platformoje.
 
Dalyvauja: Samuelis Bakas (JAV), Vokietijos ambasadorius Lietuvoje Matthias SonnAnna Maria Strauß, Goethe's instituto Lietuvoje vadovė, kūrybinės agentūros EZCO vadovė Lina Vigraitė. Diskusiją moderuos Samuelio Bako muziejaus vedėja, einanti Vilniaus Gaono žydų istorijos muziejaus direktorės pareigas, Ieva Šadzevičienė.
 
Iniciatyva „Menas kuria toleranciją“, įkvėpta dailininko Samuelio Bako kūrybos ir gyvenimo istorijos, tęsiasi: svetainė „Kam reikalingas menas?“, interaktyviomis priemonėmis skatinanti atvirai diskutuoti tiek apie praeitį ir ateitį, tiek apie dabarties visuomenei jautrius klausimus nuo šiol pasiekiama ir vokiškai kalbančiai auditorijai.
 
Diskusija skiriama Tarptautinei Tolerancijos dienai ir Samuelio Bako muziejaus įkūrimo 5-mečiui paminėti.
 
Dėmesio: renginys vyks ZOOM platformoje anglų kalba, su sinchroniniu vertimu į vokiečių kalbą.

Prisijungimo duomenys:  840 7071 0889
Slaptažodis: 262424
 

 

smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti