0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas
Nėra galimybes įsigyti nurodyto produkto kiekio.

Pasiteirauti dėl didesnio kiekio

Paieška

Vilniaus Gaono Žydų Istorijos Muziejus
Vilna Gaon Museum of Jewish History

0

 

IEŠKOME LIETUVOS ŽYDŲ KULTŪROS IR TAPATYBĖS MUZIEJAUS MUZIEJININKO (-ĖS) – EDUKATORIAUS (-ĖS)

 
Publikuota: 2022-09-26
IEŠKOME LIETUVOS ŽYDŲ KULTŪROS IR TAPATYBĖS MUZIEJAUS MUZIEJININKO (-ĖS) – EDUKATORIAUS (-ĖS)
 
Lietuvos žydų kultūros ir tapatybės muziejus yra kuriamas Vilniaus Gaono žydų istorijos muziejaus padalinys, kuris duris lankytojams atvers 2023 m. pabaigoje. Šio padalinio nuolatinė ekspozicija supažindins lankytojus su Lietuvos žydų istorija, tradicijomis ir kultūra, žymiais mūsų šalyje gimusiais ir gyvenusiais žydais bei jų pasiekimais Lietuvoje ir pasaulyje.
 
Lietuvos žydų kultūros ir tapatybės muziejaus muziejininkas (-ė) – edukatorius (-ė) bus atsakingas už padalinio ekspozicijos ir parodų medžiagos rengimą, veiklų viešinimą, edukacijų, ekskursijų vedimą ir edukacinių renginių organizavimą.
 
DARBO POBŪDIS:
 
·      Muziejininkas-edukatorius privalo kruopščiai atlikti tiesioginį darbą, susijusį su dokumentinės ir informacinės medžiagos Padalinio ekspozicijai ir laikinoms parodoms rinkimu, duomenų tikslinimu, sisteminimu, tyrinėjimu,  informacijos apsikeitimu su kitais muziejaus skyriais ir padaliniais bei su edukacinių veiklų rengimu.
 
·      Tyrinėti Muziejaus fondo eksponatus ir ieškoti tyrimo objektų ir eksponatų Padalinio ekspozicijai, laikinoms parodoms bei edukacinėms veikloms.
 
·      Skleisti visuomenei medžiagą apie ištirtus objektus ir šaltinius (parodomis, parodų katalogais, dalyvavimu konferencijose, straipsniais spaudoje, paskaitomis, kitomis edukacinėmis veiklomis).
 
·      Pagal kompetenciją dalyvauti Muziejaus edukacinėje veikloje (konsultacijos, Padalinio edukacinių užsiėmimų rengimas, organizavimas ir vedimas), teikti konsultacijas suinteresuotoms institucijoms ir asmenims.
 
·      Pagal poreikius atnaujinti visuomenei siūlomas edukacines veiklas Padalinio nuolatinių ekspozicijų pagrindu.
 
·      Kurti edukacines veiklas pagal laikinų parodų, eksponuojamų Padalinyje, tematiką.
 
·      Komunikuoti su formaliojo ir neformaliojo ugdymo įstaigomis, reklamuojant Padalinyje vyksiančias edukacines veiklas ir siekiant bendradarbiavimo, rūpinantis lankytojų pritraukimu.
 
·      Reguliariai teikti atnaujintą informaciją apie vykdomas edukacines veiklas Muziejaus interneto tinklalapiui.
 
·      Esant būtinybei vesti ekskursijas po Padalinio ekspozicijas.
 
·      Pagal kompetenciją rengti paraiškas inicijuojamų ir vykdomų projektų finansavimui gauti.
 
 
REIKALAVIMAI:
 
·    Turėti aukštąjį universitetinį ar jam prilyginimą aukštąjį išsilavinimą (bakalauro ar magistro laipsnį) humanitarinių ar socialinių mokslų, pageidautina istorijos mokslų krypties, o ypač – Lietuvos žydų istorijos srityje.
·    Turėti ne mažesnę nei 1 metų panašaus darbo pobūdžio darbo patirtį.
·    Labai gerai mokėti lietuvių ir bent vieną užsienio kalbą žodžiu ir raštu, turėti puikius rašytinės ir žodinės komunikacijos įgūdžius.
·    Būti komunikabiliam, kūrybiškam, taktiškam, kruopščiam, mokėti bendrauti su įvairaus amžiaus ir išsilavinimo žmonėmis, sugebėti sklandžiai reikšti mintis žodžiu ir raštu.
·    Turėti darbo organizavimo įgūdžius, gebėjimą operatyviai spręsti iškilusias problemas.
·    Sugebėti dirbti komandoje.
 
DARBO LAIKAS:
 
·      40 darbo val. per savaitę pirmadieniais – penktadieniais, pagal poreikį dirbant ir po nustatytų darbo valandų, įskaitant savaitgalius, už papildomą darbą kompensuojant įstatymų nustatyta tvarka.
 
MUZIEJUS SIŪLO:
 
  • Laiku mokamą atlyginimą: pareiginė alga 1493,25 eur. iki mokesčių atskaitymo. 
  • Geras darbo sąlygas: galimybę derinti darbą biure ir nuotoliu, dirbti pagal individualų ar lankstų darbo grafiką;
  • Kvalifikacijos kėlimo galimybes.
 
 CV siųsti el. paštu dalia.salapetiene@jmuseum.lt iki spalio 10 d.  Daugiau informacijos: tel. 85 2312357, el. paštu:dalia.salapetiene@jmuseum.lt 
 

 

smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti