0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas
Nėra galimybes įsigyti nurodyto produkto kiekio.

Pasiteirauti dėl didesnio kiekio

Paieška

Vilniaus Gaono Žydų Istorijos Muziejus
Vilna Gaon Museum of Jewish History

0

ŠVENČIANT PURIMĄ SEKMADIENIO POPIETĖ SU LINKSMAISIAIS AKTORIAIS IR NEMOKAMAS LANKYMAS

 
Publikuota: 2022-03-16

Šią savaitę švenčiamas Purimas - viena linksmiausių švenčių, skirta paminėti žydų išgelbėjimą nuo mirties ir piktojo Hamano.

Sekmadienį, kovo 20 d., su viltinga ir pozityvia nuotaika Samuelio Bako muziejaus komanda kviečia ne tik nemokamai apsilankyti muziejuje paskutinę parodos „Arbit Blatas: modernistas teatro aplinkoje" eksponavimo dieną, bet ir atvykti į specialų aktorių pasirodymą 12 val.
 
Mažųjų lankytojų ir jų šeimos narių lauks profesionalūs aktoriai, su kuriais apžiūrėsime ne tik paveikslus parodoje, bet ir naudodami įvairias meno (dramos, vaikų teatro, muzikos, pantomimos žanrus) ir žaidimo priemones pamėginsim skleisti džiaugsmą, taip kaip tai pavykdavo dailininko Arbit Blato paveiksluose pavaizduotam žydų kilmės prancūzų mimui Marceliui Marceau bei „Operos už tris skatikus" veikėjams.

Į iškilusius klausimus jums mielai atsakys renginio organizatorė muziejininkė-edukatorė Jurgita Jackevičiūtė el. paštu jurgita.jackeviciute@jmuseum.lt arba 8 655 77 612
 
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti