0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas
Nėra galimybes įsigyti nurodyto produkto kiekio.

Pasiteirauti dėl didesnio kiekio

Paieška

Vilniaus Gaono Žydų Istorijos Muziejus
Vilna Gaon Museum of Jewish History

0

Lietuvos žydai už geležinės uždangos. Senjorų klubas

 
Publikuota: 2019-11-07
Renginio data: 2019 11 21 Visi renginiai

 Lapkričio 21 d. 16 val. muziejaus Tolerancijos centre (Naugarduko g. 10/2) įvyks Senjorų klubo dalyviams skirta paskaita „Lietuvos žydai už geležinės uždangos“.

Paskaita skirta aptarti žydų padėtį Lietuvoje pirmosios sovietinės okupacijos metais: turto nacionalizavimą, kultūros suvaržymus, politinį persekiojimą, trėmimus. Paskaitą ves muziejininkė, parodų kuratorė Aušra Rožankevičiūtė.
Paskaitos metu bus galima susipažinti su to paties pavadinimo kilnojamos parodos stendais bei kita vizualine medžiaga. Paroda buvo kuriama su tikslu paskatinti Lietuvos ir užsienio gyventojų domėjimąsi šia aktualia ir istoriografijoje bei muziejų praktikoje nauja tema, ieškoti atsakymų į probleminius šio kontraversiškai vertinamo laikotarpio klausimus ir stereotipus.

Senjorų klubas yra skirtas vyresnio amžiaus vilniečiams ir miesto svečiams, norintiems plėsti akiratį ir įdomiai praleisti laisvalaikį. Prie Senjorų klubo galima prisijungti bet kada – išankstinės registracijos nėra, pats dalyvavimas klube nemokamas.
Pasiteirauti galima tel.8 663 53322 arba el. p. jurgita.jackeviciute@jmuseum.lt

 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti