0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas
Nėra galimybes įsigyti nurodyto produkto kiekio.

Pasiteirauti dėl didesnio kiekio

Paieška

Vilniaus Gaono Žydų Istorijos Muziejus
Vilna Gaon Museum of Jewish History

0

Goldos Vainberg-Tatz koncertas

 
Publikuota: 2019-09-04
Renginio data: 2019 09 19 Visi renginiai

Rugsėjo 19 d. 18 val. Tolerancijos centre (Naugarduko g. 10/2) vyks pasaulinio žinomumo pianistės Goldos Vainberg-Tatz koncertas.

G. Vainberg-Tatz koncertas skiriamas Pasaulio Tautų Teisuoliams, tarp kurių yra ir pianistės mamą išgelbėjęs kunigas Antanas Gobis, atminti.

Buvusi vilnietė, M. K. Čiurlionio mokyklos, vėliau – Izraelio S. Rubino muzikos akademijos, Manhatano ir Juilliardo aukštosios muzikos mokyklų Niujorke auklėtinė, yra daugelio konkursų laureatė.

Kaip solistė G. Vainberg-Tatz pasirodė visoje Europoje, Izraelyje ir JAV, bei dalyvavo Europos radijo ir televizijos laidose. Kaip kviestinė atlikėja, dalyvavo Zalcburgo Mocarteumo, Vilniau festivaliuose, Puigcerda muzikos festivalyje Ispanijoje, Tarptautiniuose Italijos Garfagniana muzikos, Puerto Riko pianistų festivaliuose, Izraelio kamerinės muzikos festivalyje, Tarptautiniame Šanchajaus pianistų ir Himalajų festivaliuose. Gimtoje Lietuvoje yra ne kartą pasirodžiusi su Lietuvos simfoninias ir kameriniais orkestrais: Nacionaliniu simfoniniu (diriguojant Robertui Šervenikui, Zeevui Dormanui), Lietuvos kameriniu, (diriguojant Sauliui Sondeckiui, Modestui Pitrėnui), Kauno simfoniniu (diriguojant Johnui Fisheriui).

Pianistė yra pelniusi įvairių prizų ir apdovanojimų – ji tarptautinių konkursų laureatė ir įvairių prestižinių fondų stipendininkė. Paminėtini jos laimėjimai Tarptautiniuose konkursuose Mičigano universitete, „World Piano Competition“ Cincinatyje, Ohajuje, „Frina Awerbuch“ tarptautiniame konkurse Niujorke, Palm Byčo tarptautiniame konkurse Floridoje, „Prix-du Disque“ apdovanojimas už muzikos įrašus Prancūzijos pianistų institute Paryžiuje.

Vakaro progama:
Alban Berg Sonata op 1;
Johann Sebastian Bach Partita no 6 in e minor;
Claude Debussy Images Book 2:
"Cloches a travers les feuillies”;
“Et la lune descend sur le temple qui fut”;
Frederic Franciszek Chopin Ballade no 1 op 23 in g minor.

Koncerto trukmė: 60 min.

Koncertas nemokamas. Renginio metu bus fotografuojama ir filmuojama.

 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti