0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas
Nėra galimybes įsigyti nurodyto produkto kiekio.

Pasiteirauti dėl didesnio kiekio

Paieška

Vilniaus Gaono Žydų Istorijos Muziejus
Vilna Gaon Museum of Jewish History

0

 

Edukacija „AR ŽINOTE, KAIP ŠVIEČIA PAVASARIO SAULĖ?“ (aktyvi Kultūros pase)

 
„Jeigu pralošiu, bus bloga kitiems, o aš liksiu gyvas... Jeigu išlošiu, nebebus bloga kitiems, o aš turėsiu mirti... Jeigu bus lygiosios – visi bus patenkinti“, – svarsto Icchoko Mero romano „Lygiosios trunka akimirką“ pagrindinis veikėjas Izaokas.
 
Ką rinktumėtės jūs? Ar pasitaikė situacijų, kai nežinojote, kaip pasielgti? O gal žinojote, bet pritrūko drąsos? Susipažinę su kultūriniu ir istoriniu to laiko kontekstu ir muziejaus artefaktais, dokumentais, dailės kūriniais, skaitysime Mero romano ištraukas ir mėginsime savaip perrašyti jų pabaigą.
 
Literatūrologo Rimanto Kmitos teigimu, Icchoko Mero romane „gėrio ir blogio jėgoms atstovauja ne tautybės savaime, o žmonės“. Jūs ir esate tie žmonės, kurie turi laisvą valią rinktis ir keisti. Tad kodėl nepradėjus nuo ištraukų pabaigos?
 
„Ar žinote, kaip šviečia pavasario saulė“ – kritinį mąstymą ir kūrybiškumą ugdanti ir nepatogius klausimus kelianti edukacija.
 
 
·   Lietuvos žydų kultūros ir tapatybės muziejus
·   Pylimo g. 4A, Vilnius
·   Trukmė: 90 min.
·   Grupės dydis: iki 25 asm.
·   9-10 kl.
·   Edukacinis užsiėmimas
·   3 Eur (su nuolaida)
 

 

smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti