0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas
Nėra galimybes įsigyti nurodyto produkto kiekio.

Pasiteirauti dėl didesnio kiekio

Paieška

Vilniaus Gaono Žydų Istorijos Muziejus
Vilna Gaon Museum of Jewish History

0

NUOTOLINĖ EDUKACINĖ POPIETĖ SU NATALJA CHEIFEC. ŽYDŲ SUSIBŪRIMO IR TOROS DŽIAUGSMO ŠVENTĖ

 
Publikuota: 2021-09-16
Renginio data: 2021 09 19 Visi renginiai

Rugsėjo 19 d. 12 val. kviečiame į nuotolinę edukacinę popietę su muziejininke – edukatore Natalja Cheifec. Karaliaus Saliamono „Giesmių giesmėje“ sakoma: „Aš savo Mylimajam, o Mylimasis man“ (pagal Č. Kavaliausko vertimą, originali eilutė: Aš esu savo mylimojo, ir mylimasis yra mano) . Šių švenčių metu Aukščiausiasis džiaugiasi savo žydų tauta. Jei per Sukot šventę meldžiamasi ir prašoma gerovės kitoms tautoms, tai per Simchat Tora šventę prašome malonės žydų tautai. Nuotolinės edukacinės popietės metu sužinosite, kodėl per  Sukot šventę sprendžiasi su derliumi susiję klausimai, o Simchat Tora šventės metu prašoma lietaus. Kodėl kartu naudojamos sąvokos baimė ir meilė, kalbant apie meilę Dievui? Edukatorė Natalja Cheifec papasakos kodėl Simchat Tora šventės metu reikia džiaugtis ir švęsti.

El. bilietus į nuotolinę edukacinę popietę galite įsigyti čia.

Instrukcija kaip nusipirkti el. bilietą į edukaciją: 1. Paspauskite šią aktyvią nuorodą arba jmuseum.lt puslapyje susiraskite skiltį el. parduotuvė, bilietai. 2. Tuomet spauskite į „krepšelį". 3. Užpildykite kontaktinę informaciją ir patvirtinkite. 4. Bilietas į nuotolinę edukacinę popietę Jums bus atsiunčiamas el. paštu.

 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti