0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas
Nėra galimybes įsigyti nurodyto produkto kiekio.

Pasiteirauti dėl didesnio kiekio

Paieška

Vilniaus Gaono Žydų Istorijos Muziejus
Vilna Gaon Museum of Jewish History

0

Litvakai, Vilniaus Gaono pasekėjai, ir chasidai – vienybė ar opozicija? (Tik su e- bilietais)

 
Publikuota: 2021-06-14
Renginio data: 2021 06 20 Visi renginiai

Birželio 20 d. 12 val. sekmadienį, kviečiame į nuotolinę edukacinį susitikimą su edukatore Natalja Cheifec „Litvakai, Vilniaus Gaono pasekėjai, ir chasidai – vienybė ar opozicija?“

Susitikimo dalyviai sužinos apie chasidizmo ištakas ir prielaidas, dvi Toros studijų mokyklas ir keturis Toros supratimo lygius. Kalbėsime apie tai, kas svarbiau – jausmai ar protas, kas buvo pirmieji kabalistai, ar kabala prieinama paprastiems žmonėms. Prisiminsime Vilniaus Gaono kovą prieš chasidizmą ir aptarsime, ar šiandien tebeegzistuoja konfliktas tarp chasidų ir jų priešininkų.
 
Bilietus galite įsigyti muziejaus el. parduotuvėje: https://www.jmuseum.lt/lt/el-parduotuve/product/205/birzelio20/28/
 
Instrukcija kaip nusipirkti el. bilietą į edukaciją: 1. Paspauskite nuorodą arba jmuseum.lt puslapyje susiraskite skiltį el. parduotuvė, bilietai. 2. Tuomet spauskite į „krepšelį". 3. Užpildykite kontaktinę informaciją ir patvirtinkite. 4. Bilietas į virtualią edukaciją Jums bus atsiunčiamas el. paštu.
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti