0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas
Nėra galimybes įsigyti nurodyto produkto kiekio.

Pasiteirauti dėl didesnio kiekio

Paieška

Vilniaus Gaono Žydų Istorijos Muziejus
Vilna Gaon Museum of Jewish History

0

VIRTUALUS SENJORŲ KLUBAS

 
Publikuota: 2021-04-06
Renginio data: 2021 04 15 Visi renginiai

 Balandžio 15 d. 16 val. kaip ir kiekvieną trečią mėnesio ketvirtadienį, vyks virtualus Senjorų klubo susitikimas. Šie teminiai susitikimai skirti susipažinti su nauja muziejuje vykstančia paroda ir atsinaujinusia ekspozicija. Kiekvieną mėnesį senjorams pasiūlome vis kitą temą: klausomės pranešimų apie judėjų religiją, Lietuvos žydų istoriją, gilinamės į tradicijas ir papročius, aptariame kalendorines žydų šventes, geriau suprasdami kaimynystėje gyvenančiųjų kultūrą.

Balandžio mėnesio klubo susitikimo dėmesio centre – Šabas, kassavaitinė šventė. Virtualaus susitikimo metu su Jumis bendraus muziejaus edukatorė Jurgita Jackevičiūtė, o edukacinės popietės metu kalbėsimės apie pasiruošimą Šabui, kas vyksta prieš rengiantis pradėti šią svarbią dieną griežtai nustatytu laiku. Aptarsime šventinio stalo patiekalus ir svarstysime ar tiesa, kad darbo nutraukimas - tai visiškai nieko neveikimas, kalbėsime apie tai, kokius darbus privalo žydai atlikti, o kurių vis tik jie šią dieną vengia atlikti.
 
Dėl registracijos prašome kreiptis į edukatorę - Jurgitą Jackevičiūtę el. paštu jurgita.jackeviciute@jmuseum.lt
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti