0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas
Nėra galimybes įsigyti nurodyto produkto kiekio.

Pasiteirauti dėl didesnio kiekio

Paieška

Vilniaus Gaono Žydų Istorijos Muziejus
Vilna Gaon Museum of Jewish History

0

Edukacinė popietė su Natalja Cheifec. Žydų teismai

 
Publikuota: 2021-01-18
Renginio data: 2021 01 24 Visi renginiai

 Sausio 24 d. 12 val. vyks nuotolinis edukacinis susitikimas, kurio metu edukatorė Natalja Cheifec supažindins su žydų teismais (Beit Din) Pirmosios ir Antrosios Šventyklos laikotarpiais: jų sudėtimi, teismo proceso tvarka, karaliaus Saliamono teismu, principu „akis už akį“, fizinių ir moralinių nuostolių kompensacijomis, keturių rūšių mirties bausmėmis.

Edukatorė papasakos, kaip buvo renkami teisėjai ir kas buvo traktuojama kaip bandymas juos papirkti, kokios bausmės taikytos už stabmeldystę, netyčinę žmogžudystę, klaidinančius parodymus, vagystes, piktžodžiavimą ir tėvų mušimą. Taip pat bus apžvelgta šiuolaikinio Izraelio religinių teismų praktika ir tai, kodėl šiandien mirties bausmė nėra taikoma.
 
Informuojame, kad į edukaciją galime priimti iki 100 dalyvių, todėl prašome jungtis į edukacinę popietę dešimt minučių anksčiau. Edukacinės popietės metu, gerbiamų edukacijos dalyvių, prašome savarankiškai paskaitos neįrašinėti.
 
Nuoroda į virtualią edukaciją: https://us02web.zoom.us/j/84988261169?pwd=Y0l6Qm4wMGQwZ0VQZ0tUWGVKSUo1dz09
Prisijungimo duomenys: 849 8826 1169, slaptažodis: 786916.
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti