0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas
Nėra galimybes įsigyti nurodyto produkto kiekio.

Pasiteirauti dėl didesnio kiekio

Paieška

Vilniaus Gaono Žydų Istorijos Muziejus
Vilna Gaon Museum of Jewish History

0

PASAULINĖ MIGRANTŲ KRIZĖ IR LIETUVA: AR STATYSIME SIENĄ?

 
Publikuota: 2020-10-11
Renginio data: 2020 10 14 Visi renginiai

 Spalio 14 dieną, trečiadienį, 17:30 val, VGŽIM Tolerancijos centre (Naugarduko g. 10/2) vyks diskusija skirta vokiečių kalbos dienoms „Ö kaip öko?“. Diskusijoje dalyvauja Vokietijos ambasadorius Lietuvoje Matthias Sonn, Europos komisijos atstovybės Lietuvoje vadovas Arnoldas Pranckevičius, Vokietijos istorijos instituto Varšuvoje direktoriaus pavaduotoja prof. dr. Ruth Leiserowitz ir fotožurnalistas bei tinklapio „Nara" vienas iš įkūrėjų Artūras Morozovas. Pokalbį moderuos muziejaus komunikacijos koordinatorė ir Lietuvos istorijos instituto doktorantė Rūta Matimaitytė. Įžanginį žodį tars rašytojas, muziejaus patarėjas politikos klausimais Markas Jaša Zingeris.

Renginio metu bus aptariama šiuolaikinė migracijos ir pabėgėlių problema, palietusi Europos Sąjungą ir ypatingai Vokietiją. Diskusijos metu taip pat bus aktualizuojamas ir istorinis migracijos kontekstas, prisimenant Antrojo pasaulinio karo pabaigoje ir pokariu, vykusį žmonių judėjimą.
 
Renginys vyks lietuvių ir anglų kalbomis. Dėl COVID-19 būtina registracija: https://forms.gle/W3bVDYiAbZEoEehb7
Jei turite klausimų diskusijos dalyviams, juos gaite palikti čia: https://app.sli.do/event/dihr1vs8
 
Renginio metu bus fotografuojama.
 
Daugiau informacijos: komunikacija@jmuseum.lt
 
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti