0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas
Nėra galimybes įsigyti nurodyto produkto kiekio.

Pasiteirauti dėl didesnio kiekio

Paieška

Vilniaus Gaono Žydų Istorijos Muziejus
Vilna Gaon Museum of Jewish History

0

SENJORŲ KLUBAS: ekskursija po parodą „Knygos ant medžių neauga“

 
Publikuota: 2020-10-08
Renginio data: 2020 10 15 Visi renginiai

 Spalio 15 d. 16 val. Tolerancijos centre (Naugarduko g. 10/2), kaip ir kiekvieną trečią mėnesio ketvirtadienį, vyks Senjorų klubas. Ši iniciatyva skirta žingeidiems Vilniaus senjorams, norintiems gilinti savo kultūrines bei istorines žinias.

Spalio mėnesio klubo susitikimo tema – naujos parodos „Knygos ant medžių neauga": išsaugoti ir perduoti atmintį aptarimas ir ekskursija joje. Popietės metu svarstysime apie priemones, kurios buvo nukreiptos palaužti žmogiškumą, tačiau niekaip nepajėgė sunaikinti žydų kultūros, nes ji buvo gelbėjama nuo totalitarinio režimo.

Aptarsime vieną iš unikaliausių ir kartu svarbiausių parodos eksponatų - plastinį Vilniaus miesto modelį, kurį sukūrė geto kaliniai bei pirmą kartą eksponuojamą Z. Kalmanovičiaus (1885-1944) dienoraštį.
Renginys nemokamas, jo metu bus fotografuojama. Daugiau informacijos jums suteiks muziejininkė-edukatorė Jurgita Jackevičiūtė el. p. jurgita.jackeviciute@jmuseum.lt arba tel. 8 663 53 322
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti