0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas
Nėra galimybes įsigyti nurodyto produkto kiekio.

Pasiteirauti dėl didesnio kiekio

Paieška

Vilniaus Gaono Žydų Istorijos Muziejus
Vilna Gaon Museum of Jewish History

0

EUROPOS ŽYDŲ KULTŪROS DIENA MUZIEJUJE

 
Publikuota: 2020-09-07

 

Muziejus - menas - terapija
 
 
Rugsėjo 17 d. 16 val. Tolerancijos centre vyks edukacinis meno terapijos užsiėmimas „Muziejus - menas - terapija“. Meno terapijos metodų taikymas yra moksliškai ištirtas ir pripažintas pasaulyje. Terapinis procesas grindžiamas tuo, kad reikšmingiausios žmogaus mintys ir jausenos kartais gali būti geriau išreikštos vaizdiniais nei kitais būdais. Psichologinis stresas daro milžinišką žalą ne tik mūsų organizmui, tačiau ir visai gyvensenai.
„Praeitį tenka dėlioti iš naujo. <...> Atmintis trumpesnė už gyvenimą – turiu surinkti savo prisiminimus, kol dar juos turiu", – rašė pasaulyje garsus dailininkas Samuelis Bakas. O kokie Jūsų prisiminimų vaizdai? Kviečiame muziejuje stebėti ne tik kitų menininkų kūrinius, bet ir kurti patiems.
Kūrybinę popietę, naudojant meno terapijos metodus ves Asta Liumparienė – savo kvalifikaciją nuolat kelianti tarptautiniuose mokymuose: pas Eleną Makarovą (Izraelis), ir Liudmilą Lebedevą (Rusija). Piešti tikrai nereiks. Visos reikiamos priemonės bus suteikiamos vietoje, su savimi reiktų turėti tik savo vaikystės Jums patinkančią fotografiją. 
 
Užsiėmimo trukmė iki 1,5 val. Dalyvavimas nemokamas,  kviečiame registruotis el.paštu jurgasally@gmail.com arba tel. 8 663 53322.
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti