0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas
Nėra galimybes įsigyti nurodyto produkto kiekio.

Pasiteirauti dėl didesnio kiekio

Paieška

Vilniaus Gaono Žydų Istorijos Muziejus
Vilna Gaon Museum of Jewish History

0

ŠEIMOS SEKMADIENIS:PARAŠYK SAVO VARDĄ HEBRAJIŠKAI

 
Publikuota: 2020-09-03
Renginio data: 2020 09 13 Visi renginiai
 
Šeimos sekmadienis: parašyk savo vardą hebrajiškai
 
 

Rugsėjo 13 d. 12 val. Tolerancijos centre kviečiame šeimas ir ypač mažuosius lankytojus į edukacinę programą „Šeimų sekmadienis“: „Parašyk savo vardą hebrajiškai“.
Sekmadienio rytas muziejuje - puikus būdas susipažinti su  hebrajų kalba ir jos ypatinga reikšme. Užsiėmimo metu supažindinsime jus su hebrajų kalbos abėcėle ir stengsimės suprasti, kodėl yra rašoma ir skaitoma iš dešinės į kairę, kodėl kalboje nėra balsių kas gali būti rašoma vietoje jų. Edukatorė plačiau pristatys kai kurių raidžių reikšmes.
Patys arba padedami tėvelių, mažieji užsirašys savo vardus hebrajiškai, žinias įtvirtinsime muziejaus ekspozicijų užrašuose surasdami pažįstamas raides.
Tėvelius ar senelius su vaikais nuo 3 metų, norinčius dalyvauti užsiėmime, kviečiame registruotis el. paštu jurgasally@gmail.com arba tel. 8 663 53322.

Edukacinio užsiėmimo kaina atlydėjusiems mažuosius: suaugusiems – 4,00 €, studentams/senjorams – 2 €, o vaikams – 1,00 €
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti