0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas
Nėra galimybes įsigyti nurodyto produkto kiekio.

Pasiteirauti dėl didesnio kiekio

Paieška

Vilniaus Gaono Žydų Istorijos Muziejus
Vilna Gaon Museum of Jewish History

0

EDUKACIJA: MUZIEJUS - MENAS - TERAPIJA

 
Publikuota: 2020-09-03
Renginio data: 2020 09 17 Visi renginiai

 Rugsėjo 17 d. 16 val. vyks edukacinis užsiėmimas. Rugsėjo mėnesio susitikimo tema – meno terapijos užsiėmimai muziejuje. Meno terapija metodų taikymas yra moksliškai ištirtas ir pripažintas pasaulyje. Terapinis procesas grindžiamas tuo, kad reikšmingiausios žmogaus mintys ir jausenos kartais gali būti geriau išreikštos vaizdiniais nei kitais būdais. „Praeitį tenka dėlioti iš naujo. <...> Atmintis trumpesnė už gyvenimą – turiu surinkti savo prisiminimus, kol dar juos turiu", – rašė pasaulyje garsus dailininkas Samuelis Bakas. O kokie Jūsų prisiminimų vaizdai? Kviečiame muziejuje stebėti ne tik kitų meninininkų kūrinius, bet ir kurti patiems.


Kūrybinę popietę, naudojant meno terapijos metodus ves Asta Liumparienė – savo kvalifikaciją nuolat kelią tarptautiniuose mokymuose: pas Eleną Makarovą (Izraelis), Liudmilą Lebedevą (Rusija).


Piešti tikrai nereiks. Visos reikiamos priemonės bus suteiktos vietoje, su savimi reiktų turėti tik savo vaikystės Jums patinkančią fotografiją. Užsiėmimo trukmė iki 1,5 val. Dalyvavimas nemokamas.
Daugiau informacijos jums suteiks muziejininkė - edukatorė Jurgita Jackevičiūtė el. p. jurgita.jackeviciute@jmuseum.lt arba tel. nr. 8 663 53 322

 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti