0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas
Nėra galimybes įsigyti nurodyto produkto kiekio.

Pasiteirauti dėl didesnio kiekio

Paieška

Vilniaus Gaono Žydų Istorijos Muziejus
Vilna Gaon Museum of Jewish History

0

Muziejų diena: nemokamas lankymas ir pokalbiai su menininkais

 
Publikuota: 2020-05-15
Renginio data: 2020 05 18 - 2020 05 20 Visi renginiai

 

Gegužės 18 d. minėdami Tarptautinę muziejų dieną kviečiame apsilankyti muziejuje nemokamai! Tolerancijos centre jus pasitiks nauja paroda „Objektyve – portretas“ ir Lietuvos žydų dailė. O apsilankę Holokausto ekspozicijoje galėsite geriau pažinti Lietuvos žydų istoriją ir tragediją menančius laikus. Primename, kad muziejaus lankymo sąlygos ir darbo laikas karantino metu yra pasikeitęs, visą informaciją rasite čia.

 

Gegužės 20 d. 15 val. susitikime virtualiam pokalbiui parodoje „Objektyve – portretas“. Tai pirmasis toks pokalbis apie meną iš susitikimų serijos su parodoje pristatomų kūrinių autoriais. Pokalbio svečiai – dailininkai Raimondas Savickas ir jo duktė Ramunė Savickaitė, papasakosiantys apie Savickų šeimoje užgimusią menininkų kartą, šeimos istorijas tampančias įkvėpimo šaltiniu kūrybai. Pokalbyje dalyvaus ir menininkė Aleksandra Jacovskytė, parodą apjungiančių foto-portretų autorė.
Gegužės 20 d.  prisijunkite prie pokalbio apie fotografiją ir tapybą paspaudę ant šios nuorodos: https://us04web.zoom.us/j/77703263350?pwd=SGVqcEFwajdIamhwdmxtQURVOWN6UT09
 
Virtualaus susitikimo ID (Meeting ID): 777 0326 3350
Slaptažodis: 3vC24u
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti