0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas
Nėra galimybes įsigyti nurodyto produkto kiekio.

Pasiteirauti dėl didesnio kiekio

Paieška

Vilniaus Gaono Žydų Istorijos Muziejus
Vilna Gaon Museum of Jewish History

0

Muziejus atnaujina savo veiklą: kviečiame apsilankyti!

 
Publikuota: 2020-04-30

Brangūs muziejaus draugai,

Nekantraudami pranešame, kad muziejus antaujina veiklą ir nuo gegužės 4 d. savo duris jums atvers Holokausto ekspozicijos padalinys, o nuo gegužės 7 d. lankytojai galės apžiūrėti ir Samuelio Bako muziejų bei atnaujintą Tolerancijos centro ekspoziciją „Litvakai ir Lietuvos dailės mokykla“.

Kviesdami apžiūrėti ekspozicijas ir saugodami Jūsų ir mūsų sveikatą bei vadovaudamiesi LR Vyriausybės nurodymais, prieš įeiant į muziejaus patalpas matuosime Jūsų temperatūrą. Prašome supratingumo: į muziejų nebus įleisti tie, kurių temperatūra aukštesnė nei 37,3 °C, arba asmenys, turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų simptomų, tokių kaip sloga, čiaudulys, kosulys, pasunkėjęs kvėpavimas.

Į muziejų bus įleidžiami lankytojai, besilaikantys LR Vyriausybės nurodymų ir dėvintys apsaugines kaukes arba apsaugines veido priemones.
 
Patekus į muziejaus patalpas prie įėjimo rasite dezinfekcinio skysčio stotelę, skirtą dezinfekuoti rankas. Kasose lankytojai bus aptarnaujami po vieną, prašome atsiskaityti saugiau – banko kortele. Apžiūrint ekspoziciją prašome laikytis rankų higienos, kosėjimo, čiaudėjimo etiketo ir palaikyti 2 metrų atstumą nuo kitų lankytojų.
 
Lankytojų patekimas į muziejų gali būti ribojamas, jeigu jų bus daugiau ir negalėsime užtikrinti 5 kv. m. ploto, tenkančio vienam lankytojui. Tokiu atveju prašome palaukti, kol dalis lankytojų apžiūrės ekspoziciją ir išeis.
 
                                                    
Karantino laikotarpiu muziejaus padaliniai atviri lankytojams įprastu darbo laiku:
 
Holokausto ekspozicija (Pamėnkalnio g. 12)
Pirmadieniais – ketvirtadieniais                  9.00 – 17.00
Penktadieniais ir sekmadieniais                 9.00 – 16.00
 
Tolerancijos centras ir Samuelio Bako muziejus (Naugarduko g. 10/2)
Pirmadieniais – ketvirtadieniais                  10.00 – 18.00
Penktadieniais ir sekmadieniais                  10.00 – 16.00
 
Panerių memorialo vidinė ekspozicija lieka uždaryta lankytojams iki karantino pabaigos, tačiau pavieniams lankytojams ar šeimos nariams siūlome apsilankyti lauko ekspozicijoje, laikantis visų LR Vyriausybės nurodytų saugumo reikalavimų.
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti