0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas
Nėra galimybes įsigyti nurodyto produkto kiekio.

Pasiteirauti dėl didesnio kiekio

Paieška

Vilniaus Gaono Žydų Istorijos Muziejus
Vilna Gaon Museum of Jewish History

0

ATŠAUKTA. Žydų teismai – nuo Pirmosios Šventyklos iki šiandienos Izraelio

 
Publikuota: 2020-03-09
Renginio data: 2020 03 22 Visi renginiai
Brangūs muziejaus bičiuliai,
Vadovaujantis Lietuvos Respublikos Vyriausybės sprendimu, pranešame, kad nuo kovo 13 d. iki kovo 27 d. (imtinai) Valstybinio Vilniaus Gaono žydų muziejaus ekspoziciniai padaliniai bus uždaryti.
Šiomis dienomis turėję vykti renginiai, ekskursijos, edukacijos ir kitos veiklos pasikeitus situacijai ir esant galimybei bus surengtos vėliau.
 
Saugokime ir savo artimuosius.
 
///
 

Kovo 22 d. 12 val. Tolerancijos centre vyks susitikimas su lektore Natalja Cheifec tema „Žydų teismai – nuo Pirmosios Šventyklos iki šiandienos Izraelio“. Susitikimo metu bus kalbama apie tai, kaip keitėsi žydų teismai ir jų praktikos nuo seniausių laikų iki šiandienos.

Bus pristatyti religiniai teismai ir jų specifiškumas – kaip buvo renkami teisėjai ir kas buvo traktuojama kaip bandymas juos papirkti, kokios bausmės taikytos už stabmeldystę, netyčinę žmogžudystę, klaidinančius parodymus, vagystes, piktžodžiavimą ir tėvų mušimą. Taip pat apžvelgiama šiuolaikinio Izraelio religinių teismų praktika ir tai, kodėl šiandien mirties bausmė nėra taikoma.

Kaina suaugusiems – 4,00 €, moksleiviams, studentams, senjorams – 2,00 €.

 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti