0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas
Nėra galimybes įsigyti nurodyto produkto kiekio.

Pasiteirauti dėl didesnio kiekio

Paieška

Vilniaus Gaono Žydų Istorijos Muziejus
Vilna Gaon Museum of Jewish History

0

Lasaris Segallas ir šeima

 
Publikuota: 2019-12-02
Renginio data: 2019 12 08 Visi renginiai

Muziejaus Tolerancijos centras gruodžio 8 d. 14.30 val. kviečia į edukacinį užsiėmimą „Lasaris Segallas ir šeima“.

Brazilijos modernisto litvako Lasario Segallo kūriniai „Šeima“, „Mano seneliai“, „Motina su naujagimiu“, „Motinystė“ atskleidžia dailininko santykį su šeima: jautrų požiūrį į motinystę (anksti netekus mamos), ryšius su artimaisiais, kuriuos dailininkas palaikė visą gyvenimą. Būnant Toros perrašinėtojo sūnumi, L. Segallo vaikystė ir judėjo kilmė turėjo įtakos jo kūrybai, o išvykus į Braziliją laikinas atsiskyrimas nuo tėvo ir dalies šeimos taip pat paveikė pasaulinio žinomumo menininką.

Kiekvienam iš mūsų šie paveikslai gali sukelti skirtingus jausmus ir emocijas: kokias akimirkas su šeima branginame labiausiai? Ką mums reiškia šeima? Ką sunku išreikšti žodžiais, tą galima nupiešti.

Edukacinio užsiėmimo metu nagrinėjama spalvos ir formos meno kūrinyje svarba, diskutuojama ar galima pavaizduoti emociją, interpretuojami menininko darbai palyginant juos su savu piešiniu.

Edukacinis užsiėmimas yra skirtas 1-5 kl. vaikams, tačiau gali būti tinkamas ir kito amžiaus vaikams. Vaikai edukaciniuose užsiėmimuose gali dalyvauti ir su tėvais.

Norinčius dalyvauti kviečiame registruotis el. p.: jurgita.jackeviciute@jmuseum.lt

Dalyvavimo kaina: suaugusiems – 4,00 €, moksleiviams, studentams, senjorams – 2,00 €, ikimokyklinukams – nemokamai.

 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti