0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas
Nėra galimybes įsigyti nurodyto produkto kiekio.

Pasiteirauti dėl didesnio kiekio

Paieška

Vilniaus Gaono Žydų Istorijos Muziejus
Vilna Gaon Museum of Jewish History

0

Saugusiųjų mokymosi savaitė muziejuje

 
Publikuota: 2019-11-12
Renginio data: 2019 11 18 - 2019 11 19 Visi renginiai

 Lapkričio 18-19 d. kviečiame į Tolerancijos centre (Naugarduko g. 10/2, Vilnius) vyksiančią „Suagusiųjų mokymosi savaitę muziejuje“. Valstybinio Vilniaus Gaono žydų muziejaus edukatorės dalyviams nemokamai pristatys du užsiėmimus ir kvies kartu mokytis bei pažinti muziejų:

Lapkričio 18 d. 13 val. - 14.30 val. lektorė Natalja Cheifec ves paskaitą „Avino ragas, palapinės ir obuoliai: žydų rudens šventės“, kurios metu gilinsimės į tai, kaip vyksta pasiruošimas šventėms, kodėl per žydų Naujuosius metus pučiamas avino ragas ir kas yra „baimės ir drebėjimo dienos“ – kaip per dešimt dienų gali pasikeisti visų žmonių likimas?

Lapkričio 19 d. 15 val. - 16.30 val. edukatorė Jurgita Jackevičiūtė ves ekskursiją muziejaus Tolerancijos centre ir supažindins su nuolatinėmis ekspozicijomis bei laikinosiomis parodomis. Ekskursijos metu svečiai turės galimybę išvysti ekspoziciją „Išsigelbėjęs Lietuvos žydų vaikas pasakoja apie Šoa“, eksponuojamus Samuelio Bako kūrinius ir kitus eksponatus.

Suaugusiųjų mokymosi savaitės muziejuje tikslas – paskleisti suaugusiųjų mokymosi visose gyvenimo srityse idėją, atskleisti mokymosi patrauklumą ir jo teikiamas galimybes kiekvienam asmeniui ir visuomenei.

Dalyvavimas nemokamas. Renginio metu bus fotografuojama.

Šiuos užsiėmimus, kaip ir visas kitas ekskursijas ir edukacines programas, galima užsisakyti klasėms ir suaugusiųjų grupėms. Daugiau informacijos: https://bit.ly/2CuSGpO

 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti